ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ E-SHOP

FREE LIANIKO

Tο πρόγραμμα που κάνει πράξη τον ψηφιακό
μετασχηματισμό σε κάθε κατάστημα.
Χορηγεί 100% την απόκτηση eshop αξίας 4.000€

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Αντιλαμβανόμενοι τις περιορισμένες δυνατότητες των καταστημάτων λιανικού εμπορίου, στην απόκτηση ενός Σύγχρονου Eshop , η εταιρεία μας προχώρησε στη δημιουργία Προγράμματος Διαχείρισης Ηλεκτρονικού Καταστήματος  “FREE-LΙΑΝΙΚΟ”.

Το πρόγραμμα που φέρνουμε στην αγορά, σας παρέχει εξ’ ολοκλήρου την ΔΩΡΕΑΝ απόκτηση eshop. Η διαδικασία ενεργοποίησης είναι άμεση, προσφέροντας σε κάθε κατάστημα την ευχέρεια να δραστηριοποιηθεί ουσιαστικά στο διαδικτυακό εμπόριο. Απευθύνεται σε κάθε επιχειρηματία που είτε δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για τη δημιουργία ενός eshop, είτε έχει ήδη ένα eshop το οποίο δεν αποδίδει σωστά , ή έχει πέσει θύμα κακής συνεργασίας που δεν αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η Setin Designs έρχεται να συμπληρώσει το κενό στις διαδικτυακές ανάγκες κάθε σύγχρονης επιχείρησης , προσφέροντας ένα ευρύτερο πακέτο συνεργασίας , το οποίο μεριμνά τόσο για την δωρεάν απόκτηση eshop , όσο και για την υποστήριξη καίριων ζητημάτων κατά την πρώτη περίοδο λειτουργίας του.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα “FREE-LΙΑΝΙΚΟ” περιλαμβάνει τη δημιουργία eshop αξίας 3.200 + ΦΠΑ, καθώς και τη διαχείριση – υποστήριξη που θα χρειαστείτε αμέσως μετά την έναρξη λειτουργίας του.

Η περίοδος συνεργασίας είναι 18μηνη και η ομάδα μας θα σας παρέχει υποστήριξη σε ότι αφορά την κάλυψη των διαδικτυακών σας αναγκών (Facebook, Instagram, Google Ads κλπ.)

ΤΙ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

E-SHOP

Στα πλαίσια διαχείρισης του eshop σας θα σας παρέχουμε υποστήριξη σε εβδομαδιαία συχνότητα, θα φροντίζουμε για τη διεξαγωγή των απαραίτητων updates (WP core + 3rd Plugins), την ανάρτηση έως 20 δημοσιεύσεων και έως 80 προϊόντων ανά μήνα.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

GOOGLE ADS

Στα πλαίσια διαχείρισης Google Ads θα σας παρέχουμε υποστήριξη για την ανάπτυξη, έλεγχο και βελτιστοποίηση για έως 5 διαφημίσεις ανά μήνα (τύπου: διαφημίσεις με λέξεις κλειδιά, διαφημίσεις banner και διαφημίσεις remarketing).

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

SOCIAL MEDIA

Στα πλαίσια διαχείρισης Social Media παρέχουμε υποστήριξη των επαγγελματικών σελίδων που διαθέτετε στα κοινωνικά δίκτυα με συχνότητα ανά 15νθήμερο ενώ θα φροντίσουμε & για την ανάρτηση 30 posts και τη διεξαγωγή έως 8 χορηγούμενων διαφημίσεων ανά μήνα.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Tο Πρόγραμμα “FREE LIANIKO” εξυπηρετεί 20 ενδιαφερόμενους το τρέχον τρίμηνο.
Κάντε αίτηση συμμετοχής συμπληρώνοντας τα στοιχεία.

Το πρόγραμμα κλείνει όταν καλυφθούν οι διαθέσιμες θέσεις (λόγω αυξημένου όγκου εργασιών) και δέχεται νέες αιτήσεις όταν ανοίξει και πάλι σε επόμενη περίοδο.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ