Ανάλυση δεδομένων

Πριν τη λήψη αποφάσεων είναι εξαιρετικά σημαντική η διαδικασία ανακάλυψης χρήσιμων πληροφοριών.

Στόχευση

Μελετάμε τη συμπεριφορά του κοινού σας και εφαρμόζουμε στρατηγικές με συγκεκριμένη στόχευση.

Εφαρμογή προώθησης

Παρέχουμε ολοκληρωτική υποστήριξη, από τη γραφιστική επιμέλεια έως την επίτευξη κάθε προβολής.

για τους νέους

Πακέτα γνωριμίας Google Ads

Για όσους θέλουν αλλά διστάζουν να κάνουν το 1ο βήμα, στη διεξαγωγή μιας διαφήμισης  στο δίκτυο της Google, παρέχουμε μεμονωμένα πακέτα υλοποίησης διαφημίσεων. Απαλλαχθείτε από τον φόβο χρέωσης per click και ανακαλύψτε τα ισχυρά πλεονεκτήματα των διαφημίσεων της Google.

Είτε πρόκειται για διαφήμιση με κείμενο στην σελίδα αναζήτησης της Google – είτε για διαφήμιση με banner στο δίκτυο εμφάνισης, έχουμε σχεδιάσει για εσάς πακέτα με προκαθορισμένο το κόστος υλοποίησης, ανεξάρτητα του πλήθους των click που θα επιτευχθούν.

Με το τρόπο αυτό θέλουμε να σας παρέχουμε τη δυνατότητα να αποκομίσετε την εμπειρία που χρειάζεται στη διαμόρφωση αντίληψης του τρόπου παροχής των διαφημίσεων αλλά και του τρόπου συνεργασίας με την ομάδα μας.

Διαφημίσεις αγορών
Shopping Ads

Ονομάζονται έτσι λόγω της εμφάνισή τους, καθότι διαθέτουν μια πιο οπτική μορφή. Αυτές οι διαφημίσεις δίνουν στους χρήστες μια ισχυρή αίσθηση του προϊόντος που πουλάτε, προτού κάνουν κλικ στη διαφήμιση. Ένα ενδεικτικό μας πακέτο είναι για διάρκεια 2 μηνών με κόστος 80€+ΦΠΑ ανά μήνα.

Η δύναμη της επανάληψης!
Basic Remarketing

Μέσω ειδικού κώδικα η Google καταγράφει τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας ώστε να τους προβάλει τη διαφήμισή σας επαναλαμβανόμενα, σε όποιο site του δικτύου της επισκέπτονται στη συνέχεια. Η διαφήμιση είναι σε μορφή banner και ένα ενδεικτικό μας πακέτο είναι διάρκειας 4 μηνών με μέσο μηνιαίο κόστος 72,50€ +ΦΠΑ.

Οι έξυπνες διαφημίσεις
Analytics Remarketing

Πρόκειται για διαφημίσεις Remarketing που φέρουν ένα προσαρμοσμένο διαφημιστικό μήνυμα. Στοχεύουν ένα συγκεκριμένο κοινό με κάποια ιδιαίτερη συμπεριφορά, που επισκέφθηκε την ιστοσελίδα σας. Η τμηματοποίηση του κοινού γίνεται με εργαλεία Google Analytics. Ένα ενδεικτικό μας πακέτο είναι για 4 μήνες με μέσο μηνιαίο κόστος 40€ + ΦΠΑ.

Οι δυναμικές διαφημίσεις
Products Dynamic Remarketing

Πρόκειται για διαφημίσεις Remarketing που ενεργοποιούνται στο δίκτυο προβολής της Google, οι οποίες δεν εμφανίζουν στο χρήστη απλά μια εικόνα - ένα δημιουργικό ως τυπικό banner, αλλά τα προϊόντα που είχε προηγουμένως επισκεφθεί στο eshop σας. Ένα ενδεικτικό μας πακέτο είναι για 4 μήνες με μέσο μηνιαίο κόστος τα 150€ + ΦΠΑ.

Βρίσκουν πάντα πελάτη
Search Ads με λέξεις κλειδιά

Πρόκειται για τις γνωστές σε όλους διαφημίσεις της google οι οποίες προβάλλονται στην σελίδα αναζήτησης. Η επιλογή κειμένου, λέξεων κλειδιών αλλά και σελίδας προορισμού είναι στοιχεία που θα επηρεάσουν σημαντικά τον χρήστη που διεξάγει μια έρευνα αγοράς. Ένα ενδεικτικό μας πακέτο είναι για 4 μήνες με μέσο μηνιαίο κόστος 72,50€ +ΦΠΑ.

Καθιέρωση
Banner Ads

Οι διαφημίσεις Banner σας βοηθούν να καθιερώσετε την επωνυμία σας σε κοινό που δεν σας γνωρίζει ακόμη. Στοχεύοντας τις διαφημίσεις σε δημοφιλή sites του δικτύου της Google μπορείτε να δώσετε την ευκαιρία στους χρήστες να μάθουν για εσάς, ώστε όταν σας χρειαστούν να σας θυμηθούν! Ένα ενδεικτικό μας πακέτο είναι για 6 μήνες με μέσο μηνιαίο κόστος 33,33€ +ΦΠΑ.

bg_850_02

Αδιάκοπη εξυπηρέτηση με σίγουρα αποτελέσματα

Το εύρος υποστήριξης σε αριθμούς

Τα τελευταία 3έτη η ομάδα μας υλοποίησε και εξυπηρέτησε πάνω από:

2500

Καμπάνιες

1800

Πελάτες

για τους παλαιούς

Πακέτα διαχείρισης
Google Ads

Εφόσον έχετε δοκιμάσει τα μεμονωμένα πακέτα υλοποίησης, έχετε διαμορφώσει άποψη και το, γεγονός που συνήθως προκύπτει, ως ζητούμενο είναι η μεγιστοποίηση της απόδοσης.

Στη φάση αυτή προτείνουμε τα πακέτα διαχείρισης λογαριασμού Google Ads. Αυτό σημαίνει ότι, σε αντίθεση με τα πακέτα γνωριμίας, τα πακέτα διαχείρισης δεν εμπεριέχουν το κόστος της Google αλλά μόνο την αμοιβή της ομάδας μας για τις εργασίες διαχείρισης που παρέχει.

Το γεγονός αυτό σας επιτρέπει να επενδύσετε όποιο ύψος ποσού χρειάζεται προκειμένου να διεκδικήσετε την επιθυμητή για εσάς απόδοση επένδυσης.
Η ομάδα μας διαθέτοντας 10ετή εμπειρία στη διαχείριση διαφημίσεων Google Ads, ανεξάρτητα του ύψους badget, θα σας παρέχει καθημερινή επίβλεψη της πορείας διαφημίσεων. Ένα ενδεικτικό μας πακέτο είναι για 3 μήνες με μέσο μηνιαίο κόστος 33,33€ +ΦΠΑ και επιπλέον περιλαμβάνει ρύθμιση βελτιστοποίηση απόδοσης διαφημίσεων, εποπτεία προϋπολογισμών, διαχείριση δαπανών, αντιμετώπιση απορρίψεων, έρευνα και ανάπτυξη τεχνικών έναντι του ανταγωνισμού.

Social Media Management

Η διαχείριση κοινωνικών μέσων είναι η διαδικασία δημιουργίας, δημοσίευσης, προώθησης και διαχείρισης περιεχομένου σε κανάλια κοινωνικών μέσων όπως το Facebook, το Instagram, το Twitter, το LinkedIn, το YouTube και το Pinterest.

Περιλαμβάνει επίσης την πρόκληση αλληλεπίδρασης του κοινού με την εταιρεία σας και την αναζήτηση νέων ευκαιριών για αύξηση της προσέγγισης και της προβολής.

Η ομάδα μας αναλαμβάνει τη διαχείριση των social καναλιών σας από το δημιουργικό κομμάτι έως την ρύθμιση και εποπτεία διαφημίσεων. Ένα ενδεικτικό πακέτο συνεργασίας είναι για 3 μήνες με μέσο μηνιαίο κόστος τα 50€ +ΦΠΑ.

some-alt
507x532

Διαχείριση Ιστοσελίδων

Δεν είναι δαπάνη, είναι κέρδος!

Παρατηρούμε ότι δεν είναι σπάνιο το φαινόμενο όπου παραδίδονται πανέμορφα και σύγχρονα websites όπου ο κάτοχος αγνοεί τους λόγους αναγκαιότητας ύπαρξης επαγγελματία διαχειριστή, με αποτέλεσμα το site να υποβαθμίζεται σημαντικά από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του.

Οι ρυθμοί εξέλιξης της τεχνολογίας διαδικτύου είναι ασύλληπτοι και μόνο ένας επαγγελματίας διαχειριστής θα μπορέσει να σας κατευθύνει σωστά ώστε :

  • Να μην έχετε στατικό περιεχόμενο
  • Να εμπλουτίζεται και να ενημερώνεται το περιεχόμενο
  • Να γίνεται άψογη επιμέλεια σε κείμενα και εικόνες των νέων άρθρων
  • Να βελτιστοποιείται συνεχώς το SEO σας βάσει του ανταγωνισμού
  • Να γίνονται οι απαραίτητες αναβαθμίσεις
  • Να μην κινδυνεύει η ασφάλεια του συστήματος
  • Να προσμετρά τον όποιο αντίκτυπο των ενεργειών στην απόδοση των διαφημίσεών σας (facebook, google κλπ.)

Η ομάδα μας αναλαμβάνει τη διαχείριση της ιστοσελίδας σας, σύμφωνα με τις ανάγκες που τη διέπουν. Ένα ενδεικτικό μας πακέτο είναι 3μηνης διάρκειας με μέσο μηνιαίο κόστος 33,33€ +ΦΠΑ

ΤΗΡΗΣΗ
ΠΛΑΙΣΙΟΥ
ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
= BEBAIH
ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ

Διαχείριση σε 3 άξονες

Τα συνολικά πακέτα διαχείρισης είναι πακέτα ετήσιας συνεργασίας και σχεδιάστηκαν για να σας εξασφαλίσουν ευρύτερα λύση στο φάσμα της διαχείρισης του site σας, της διαχείρισης των google ads καθώς και των social λογαριασμών σας. Ακολούθως παρουσιάζουμε τις παροχές καθώς και τα διαθέσιμα πλάνα συνεργασίας.

Δημοσιεύσεις

Προσθήκη νέων, τροποποίηση/επεξεργασία υφιστάμενων δημοσιεύσεων για τον εμπλουτισμό του site αλλά και την ενημέρωση των social καναλιών.

Προϊόντα

Προσθήκη νέων, επεξεργασία υφιστάμενων, ενημέρωση τιμών, εικόνων, διαθεσιμότητας, αποθέματος.

Διαφημίσεις

Προσθήκη νέων, επεξεργασία υφιστάμενων σε Google και Facebook. Ρύθμιση & εποπτεία προϋπολογισμών, διαχείριση δαπανών, αντιμετώπιση απορρίψεων.

Συλλογή Υλικού

Εργασίες συλλογής από πηγές που θα μας υποδείξετε, προκειμένου να διασφαλίσουμε το ορθότερο και αισθητικά καλύτερο υλικό για τη δημοσίευση (κείμενα – εικόνες κλπ.)

Επεξεργασία υλικού

Επιμέλεια κειμένων – βελτίωση ανάλυσης και μεγέθους εικόνων – ενημέρωση φίλτρων ταξινόμησης

Δημιουργικά διαφήμισης

Παρέχουμε την γραφιστική εργασία για διαφημίσεις Google και Facebook, ώστε να προκύψουν ελκυστικά δημιουργικά που θα αναδείξουν το προϊόν σας.

Αναβάθμιση εφαρμογών

Εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης λειτουργικών μονάδων του site στη τρέχουσα έκδοση – Διαχείριση & ενημέρωση xml μετάδοσης προϊόντων σε τρίτους

Βελτιστοποίηση SEO

Ρύθμιση ζητημάτων SEO, meta δεδομένα (τίτλοι – περιγραφές) και ενσωμάτωση λέξεων κλειδιών ανά σελίδα – Eνημέρωση sitemap

Έρευνα & Ανάλυση

Έρευνα και ανάπτυξη τεχνικών/στρατηγικής για την αντιμετώπιση του ανταγωνισμού σε επίπεδο Google (οργανικά και διαφημίσεις) – Μελέτη και ανάλυση αποτελεσμάτων – Keyword Research.

Επιλέξτε το πλάνο που σας εξυπηρετεί

STANDARD

100

/μήνα

200€ (τιμή προ έκπτωσης)

30 Δημοσιεύσεις

150 Προϊόντα

Συλλογή Υλικού

Επεξεργασία Υλικού

Αναβάθμιση Εφαρμογών

Βελτιστοποίηση SEO

Δημιουργικά διαφήμισης

9 Διαφημίσεις (6 Google + 3 Facebook)

Έρευνα & Ανάλυση Αποτελεσμάτων

Παραγγελία

BUSINESS

145

,83/μήνα

291,66€ (τιμή προ έκπτωσης)

60 Δημοσιεύσεις

300 Προϊόντα

Συλλογή Υλικού

Επεξεργασία Υλικού

Αναβάθμιση Εφαρμογών

Βελτιστοποίηση SEO

Δημιουργικά διαφήμισης

18 Διαφημίσεις (12 Google + 6 Facebook)

Έρευνα & Ανάλυση Αποτελεσμάτων

Παραγγελία

PRO

200

/μήνα

400€ (τιμή προ έκπτωσης)

90 Δημοσιεύσεις

1.000 Προϊόντα

Συλλογή Υλικού

Επεξεργασία Υλικού

Αναβάθμιση Εφαρμογών

Βελτιστοποίηση SEO

Δημιουργικά διαφήμισης

36 Διαφημίσεις (24 Google + 12 FB)

Έρευνα & Ανάλυση Αποτελεσμάτων

Παραγγελία

 

Οι τιμές είναι προ ΦΠΑ 24% – Το αναγραφόμενο πλήθος εργασιών είναι σε τρίμηνο κύκλο υλοποίησης.

some-alt

Αίτημα για ενημέρωση

Θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατόν για να απαντήσουμε σε όποιο ερώτημά σας.