Όροι Χρήσης

Scheduled Deal - Πρόγραμμα ετήσιου κύκλου 

ΙΑΝ

ΦΕΒ

ΜΑΡ

ΑΠΡ

ΜΑΐ

ΙΟΥΝ

ΙΟΥΛ

ΑΥΓ

ΣΕΠ

ΟΚΤ

ΝΟΕ

ΔΕΚ

Αποστολή & έγκριση δημιουργικών

Team 1

Team 2

Team 1

Team 2

Team 1

Team 2

Team 1

Team 2

Team 1

Team 2

Team 1

Team 2

Διαδικασία Εκτύπωσης

Team 2

Team 1

Team 2

Team 1

Team 2

Team 1 

Team 2

Team 1 

Team 2 

Team 1 

Team 2

Team 1 

Παραλαβές 

Team 2 

Team 1 

Team 2 

Team 1 

Team 2 

Team 1 

Team 2 

Team 1 

Team 2 

Team 1 

Team 2 

Team 1 

 

 

6 εκτυπώσεις σε δίμηνη συχνότητα, για απόλυτη ευελιξία στην επικαιροποίηση των εταιρικών σας μηνυμάτων.....απαρτίζουν ένα 100% αξιοποιήσιμο Μεγάλο τιράζ για την επιχείρησή σας!

 

Ενημερωθείτε για το ετήσιο πλάνο προγραμματισμένων εκτυπώσεων "Scheduled Deal" και επιλέξτε το δικό σας Team!!

 επαγγελματικές κάρτες,κάρτες επαγγελματικές,εκτύπωση επαγγελματικών καρτών,διαφημιστικά φυλλάδια,φυλλάδια Α5,φυλλάδια Α6,φυλλάδια Α4,φυλλάδια Α3,εκτύπωση φυλλαδίων,φυλλάδια διαφημιστικά,εκτύπωση φυλλαδίων,εκτυπώσεις φυλλαδίων,εκτύπωση επιστολόχαρτων,επιστολόχαρτα,μπλοκ αυτογραγραφικα,φακελοι αλληλογραφιας,μπλοκ σημειωσεων,εκτύπωση σουπλά,σουπλα εστιατοριου,κατασκευη ιστοσελιδας,σχεδιασμος ιστοσελιδας,σχεδιασμος eshop,sxediasmos eshop,dorean site,kataskevi istoselidas,kataskeui istoselidas

 

Open Schedule

Γενικοί Όροι

H SetIN Designs προσπαθεί με κάθε τρόπο να παρουσιάζει τις πληροφορίες με κάθε ακρίβεια και λεπτομέρεια. Στόχος της είναι να αναζητά συνεχώς νέους τρόπους για να παρέχει με τους συνεργάτες της, τις πλέον νόμιμες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες στους τομείς της έντυπης και ηλεκτρονικής προβολής/διαφήμισης/προώθησης των πελατών της.

Απαραίτητη  προϋπόθεση για την ομαλή και επιτυχή παροχή των υπηρεσιών μας αποτελεί :

Α) το πνεύμα συνεργασίας  που θα πρέπει να διακατέχει και να επιδεικνύει ο ενδιαφερόμενος σε στελέχη και συνεργάτες της  SetIN Designs, όπου και  έχει ανατεθεί η διευθέτηση της υπόθεσής του.

Πνευματική Ιδιοκτησία

Η SetIN Designs κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα των περιεχομένων του site. Αυτά είτε της ανήκουν, είτε ασκεί τα νόμιμα δικαιώματα της για τη χρήση αυτών. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, χρήση ή μετάδοση των κειμένων, των εικόνων, των γραφικών, των λογοτύπων ή και οποιουδήποτε κωδικού χωρίς την έγγραφη άδεια της SetIN Designs.

Μοναδική προϋπόθεση για την χρήση των παραπάνω είναι η προσωπική πληροφόρηση. Συμφωνείτε να χρησιμοποιείτε αυτό το site μόνο για νόμιμους λόγους. Η SetIN Designs έχει κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιεί για δικούς της λόγους, ακόμα και για δημοσίευση, κάθε υλικό (κείμενα, εικόνες και πληροφορίες) που εισάγονται στο site. Η SetIN Designs έχει το δικαίωμα να καταγράφει τις εγγραφές στο site ή και να τις απορρίπτει.

Δικαιώματα

Στόχος μας είναι οι πληροφορίες που παρουσιάζονται να είναι ακριβείς, σωστές και σύγχρονες. Χρησιμοποιώντας αυτό το site αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους κανονισμούς και τους όρους, οι οποίοι ισχύουν από τη στιγμή που εισέρχεστε στην ιστοσελίδα. Χωρίς να βλάπτει τα νομοθετημένα δικαιώματά σας, η αναφορά σε περιεχόμενα του site όπως κείμενα, πληροφορίες, εικόνες και άλλα (χωρίς κανένα περιορισμό) θα πρέπει να γίνεται με το παρακάτω τρόπο: "όπως αναφέρεται" ή "όπως υπάρχει" χωρίς να χρειάζεται καμία αναπαράσταση και προβολή εγγύησης.

Πιο συγκεκριμένα, δεν εγγυόμαστε την ακρίβεια των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτό το site ούτε εγγυόμαστε ότι η χρήση αυτού του site θα είναι αδιάκοπη ή χωρίς κάποιο λάθος ή ότι το site δεν θα προσβληθεί από κάποιους "ιούς". Η SetIN Designs σε καμία περίπτωση δεν θα φέρει καμία ευθύνη απέναντι σε οποιαδήποτε ζημία προκληθεί από τη χρήση πληροφοριών που υπάρχουν στο site ή από προϊόντα που εμφανίζονται. Συμπεριλαμβάνονται χωρίς κανένα περιορισμό κάθε έμμεση ή συμπερασματική ζημία ή κάθε ζημία που προέρχεται από τη χρήση ή την πρόκληση καταστροφής δεδομένων ή κερδών σε κάθε πράξη συμφωνίας, αδιαφορίας ή κάθε άλλης επιβλαβούς πράξης, που προκύπτει από τη σύνδεση με το site και τη χρήση του. Η SetIN Designs σύμφωνα με τους κανονισμούς και τους όρους δεν θα είναι υπεύθυνη για διάφορες απαιτήσεις σχετικές με τη χρηστικότητα και πρόσβαση στο site.

Σύμβολα 

Όλα τα ονόματα, τα λογότυπα και οι εικόνες που προσδιορίζουν την ταυτότητα SetIN Designs είναι ιδιοκτησιακά στοιχεία της SetIN Designs. Στοιχεία τρίτων, όπως μάρκες, προϊόντα, υπηρεσίες και ονόματα εταιρειών που περιέχονται στο site της SetIN Designs είναι σύμβολα υπηρεσιών και εμπορικά σύμβολα και ονόματα των ιδιοκτητών τους.

Εξωτερικές συνδέσεις

Η SetIN Designs δε φέρει καμία ευθύνη, δεν αντιπροσωπεύει ούτε εγγυάται για καμία από τις εξωτερικές συνδέσεις που υπάρχουν στο site της. Όταν επισκέπτεστε κάποια εξωτερική σύνδεση από το site της SetIN Designs, πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτή η σύνδεση δεν υπόκειται στον έλεγχο της SetIN Designs και η επίσκεψη σε αυτή τη σύνδεση γίνεται  αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.

Παραγγελίες προϊόντων εκτύπωσης

Η προώθηση κάθε παραγγελίας διαφημιστικού υλικού  στην διαδικασία τύπωσης προϋποθέτει την έγκριση της μακέτας από τον πελάτη τουλάχιστον μέσω email. Για τον λόγο αυτό, κάθε μακέτα που έχει ετοιμαστεί αναρτάται σε url εντός του site. Στην παρούσα φάση ο πελάτης καλείται να επισκεφτεί το προαναφερθέν url και να προβεί στην προβολή και έλεγχο της μακέτας. Τονίζεται ότι το τελικό προϊόν που λαμβάνετε στα χέρια σας είναι αποτέλεσμα εκτύπωσης και ως εκ τούτου φέρει χρώματα εκτύπωσης (CMYK). Αντίστοιχα κάθε μακέτα που προβάλλεται στην οθόνη σας φέρει ηλεκτρονικό χρώμα (RGB).

Κατά συνέπεια αποδέχεστε ρητά ότι έχετε προβεί σε δοκιμαστική εκτύπωση της υπό έγκριση προβαλλόμενης μακέτας και εν συνεχεία -βάσει του αποτελέσματος- παραχωρήσατε άδεια εκτύπωσης για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

α) Κατ' αποκοπή εκτυπώσεις:

Στην περίπτωση που η αξία παραγγελίας ξεπερνά τα 100 ευρώ, απαιτείται προκαταβολή του 50% της συνολικής αξίας.

Η εξόφληση τελείται με την παραλαβή της παραγγελίας

β) Εκτυπώσεις Ετήσιου κύκλου "Scheduled Deal":
Οι εκτυπώσεις Scheduled Deal περιλαμβάνουν 6 παραγωγικές διαδικασίες σε ένα έτος. Η κάθε εκτύπωση έχει συχνότητα παραγωγής και παράδοσης τους 2  μήνες και αφορά μία συγκεκριμένη και αμετάβλητη διάσταση εντύπου, σε συγκεκριμένη (προσυμφωνημένη) ποσότητα αντίτυπων.
Η αποπληρωμή κάθε "Scheduled Deal" εκπληρώνεται ως εξης: 1) με την προκαταβολή του 40% εκ της συνολικής αξίας στο 1ο (εναρκτήριο) δίμηνο και β) με την καταβολή του 12% εκ της συνολικής αξίας, σε κάθε ένα από τα επόμενα 5 δίμηνα.

 

Υποσημείωση: ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Οι χρόνοι παραγωγής ποικίλουν ανάλογα τις απαιτήσεις και την ιδιαιτερότητα του εκάστοτε προϊόντος.

Ειδικότερα:

α) Σε κλασικές περιπτώσεις φυλλαδίων (πχ. μονόφυλλα) ο χρόνος παραγωγής είναι οι 4 έως 6 εργάσιμες ημέρες

β) Σε κλασικές περιπτώσεις επαγγελματικών καρτών,  ο χρόνος παραγωγής είναι οι 6 έως 9 εργάσιμες ημέρες

γ) Σε ειδικές περιπτώσεις εκτύπωσης υψηλών απαιτήσεων (πχ. επαγγελματικές κάρτες με χρυσοτυπία,ανάγλυφο,τοπικό UV), ο χρόνος παραγωγής είναι οι 14 έως 21 εργάσιμες ημέρες.

Σε κάθε περίπτωση καταβάλλουμε την μέγιστη προσπάθεια προκειμένου η SetIN Designs να εξασφαλίσει την βέλτιστη ποιότητα του εντύπου σας στην πλέον ανταγωνιστική τιμή.

Επιπροσθέτως ανάλογα την τρέχουσα προγραμματισμένη παραγωγή, οι προαναφερόμενοι χρόνοι ενδέχεται να μεταβάλλονται κατά +|- 3 εργάσιμες ημέρες.

Για τους ανωτέρω λόγους και προς αποφυγή παρερμηνειών, σε κάθε υποβαλλόμενο αίτημα προσφοράς ή παραγγελίας που διενεργείται, η SetIN Designs  απαντά μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος έχοντας επισυναπτόμενο ένα αρχείο (προσφοράς) word, στο οποίο αναγράφονται λεπτομερώς οι προδιαγραφές του εντύπου που σας ενδιαφέρει να τυπώσετε, η κοστολόγησή του, καθώς και οι χρόνοι παραγωγής του.

Κατ' επέκταση, έχοντας λάβει γνώση, ο υποψήφιος πελάτης παραχωρεί έγκριση εκτέλεσης της παραγγελίας, αποδεχόμενος ταυτόχρονα τις προδιαγραφές και χρόνους παραγωγής της προσφοράς που ενέκρινε. 

δ) Στις εκτυπώσεις ετήσιου κύκλου "Scheduled Deal" ο χρόνος παραγωγής παραμένει ίδιος με τους προαναφερόμενους. Η έναρξη της παραγωγής πραγματοποιείται εντός των άρτιων (ζυγών) μηνών του έτους για το Team-1 και εντός των περιττών (μονών) μηνών για το Team-2. Κατά την εναρκτήρια ημέρα παραγωγής ο πελάτης λαμβάνει ενημερωτικό μήνυμα (email) για την έναρξη της εκτύπωσης του εντύπου του, ενώ παράλληλα περιλαμβάνονται οι ακριβείς λεπτομέρειες για την ημέρα και ώρα που είναι δυνατή είτε η παραλαβή των εντύπων από την έδρα μας είτε η αποστολή τους στην έδρα του πελάτη μέσω της εταιρίας που έχει επιλέξει. 

Παραγγελίες κατασκευής ιστότοπου

Η έναρξη σχεδίασης/κατασκευής οιουδήποτε ιστότοπου προϋποθέτει την προκαταβολή του 50% της συνολικής αξίας του.

Κατά την παράδοση τελείται η ολική παρουσίαση του έργου και εφόσον ο πελάτης επιβεβαιώσει την ορθότητά του, καταβάλλεται το υπολοιπόμενο 50%. 

Παραγγελίες πακέτων προβολής  "my MarketBook"

Κάθε πακέτο προβολής στο my MarketBook διέπεται από τους ακόλουθους όρους χρήσης:

Α) Ο "Πάροχος" καταχωρεί στην ιστοσελίδα του τα στοιχεία και τις πληροφορίες για την επιχείρηση του συνδρομητή, τα οποία όλα θα υποβληθούν ηλεκτρονικά από τον "Συνδρομητή". Πέραν της κύριας καταχώρησης ο "Πάροχος" παρέχει επιπλέον θέσεις (σελίδες) στην ιστοσελίδα του, ώστε ο "Συνδρομητής" να προβάλει τα προϊόντα – υπηρεσίες του. Στην καταχώρηση περιλαμβάνεται ενεργός σύνδεσμος παραπομπής του επισκέπτη στην επίσημη ιστοσελίδα του συνδρομητή. Τα στοιχεία και οι πληροφορίες αυτές, είναι όλα δημοσιεύσιμα και ανακοινώσιμα. Οι θέσεις περιλαμβάνουν συνολικά 5.000 προβολές, με δυνατότητα ανατροφοδότησης.

Πλήρως και ορθά συμπληρωμένη ορίζεται κάθε θέση που υποβλήθηκε ηλεκτρονικά και περιλαμβάνει (για το εκάστοτε προϊόν – υπηρεσία) τίτλο, κείμενο περιγραφής, έως 5 φωτογραφίες, χαρακτηριστικά, τιμή, 10 λέξεις κλειδιά.

Β) Ο "Πάροχος" αναλαμβάνει παράλληλα την προβολή της επιχείρησης του "Συνδρομητή" στα αποτελέσματα αναζήτησης της 1ης σελίδας της Google.

Γ) Ο "Συνδρομητής"  συμφωνεί ότι η εκ μέρους του ανάπτυξη παράλληλης διαδικτυακής δραστηριότητας σε οποιοδήποτε online database, μπορεί να προκαλέσει αθέμιτο ανταγωνισμό ως προς την εξασφάλιση, του μέγιστου βαθμού απόδοσης, των προαναφερθέντων ενεργειών του Παρόχου.

Δ) Ο "Συνδρομητής" έχει την δυνατότητα να αιτηθεί στον "Πάροχο"  την έκδοση συνολικής αναφοράς απόδοσης του πακέτου προβολής του. Η διαδικασία αιτήσεων, έκδοσης και παράδοσης των αναφορών τελείται ηλεκτρονικά μέσω email, ενώ η συχνότητά τους δεν υπερβαίνει την τρίμηνη περίοδο.

 

Παροχή έναρξης & διαχείρισης διαφημίσεων με εικόνα στο δίκτυο "Google AdWords"

Α) Ο " Διαφημιζόμενος " αναθέτει στον “Πάροχο” την δημιουργία λογαριασμού “AdWords” καθώς και την ανάπτυξη – διαχείριση 1 καμπάνιας στο πρόγραμμα διαφημίσεων της Google "AdWords".

B) Ο “Πάροχος”, κατά την διάρκεια ισχύος της παρούσας, ενεργεί εκ μέρους του “Διαφημιζόμενου” προκειμένου να εξασφαλίζεται η αρτιότητα προβολής της καμπάνιας του. Η καμπάνια αφορά διαφήμιση με εικόνα (στατικό banner) η οποία θα αναπαραχθεί στους συνεργαζόμενους ιστότοπους, εντός του δικτύου εμφάνισης της Google. Η ενεργοποίηση της καμπάνιας προϋποθέτει την προσκόμιση στον “Πάροχο” της επιθυμητής εικόνας από τον “Διαφημιζόμενο”, ηλεκτρονικά. Η καμπάνια περιλαμβάνει συνολικά προσυμφωνημένο αριθμό προβολών στα προαναφερθέντα sites, άνευ χρονικού ορίου. Η συχνότητα προβολής ποικίλει βάσει του ημερήσιου ανταγωνισμού που προκύπτει από τους έταιρους διαφημιζόμενους της Google.

Γ) Ο "Διαφημιζόμενος" έχει την δυνατότητα να αιτηθεί στον "Πάροχο"  την έκδοση συνολικής αναφοράς απόδοσης της καμπάνιας του. Η διαδικασία αιτήσεων, έκδοσης και παράδοσης των αναφορών τελείται ηλεκτρονικά μέσω email, ενώ η συχνότητά τους δεν υπερβαίνει την μηνιαία περίοδο.

Δ) Ο “Διαφημιζόμενος” αποδέχεται αφενός τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης των υπηρεσιών της Google, όπως αυτές παρουσιάζονται στον διαδικτυακό της τόπο και αφετέρου την εγκυρότητα των στατιστικών αναφορών της, όπως τις επικαλείται ο “Πάροχος” κατά την έκδοση της εκάστοτε αναφοράς απόδοσης.

 

Κουπόνια Δωρεάν Εκτύπωσης 

Η SetIN Designs, για προωθητικούς λόγους, διανέμει κατά καιρούς κουπόνια δωρεάν εκτύπωσης. Η εξαργύρωσή τους τελείται στην αναγραφόμενη καταληκτική ημερομηνία και δεν συνδυάζεται με παράλληλη προσφορά δωρεάν υπηρεσίας. Η έναρξη οιασδήποτε εκτύπωσης προϋποθέτει την προσκόμιση εκτυπώσιμου αρχείου που πληρεί τις προδιαγραφές

Πλαίσιο Φορολογικής Υποχρέωσης

Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο κατά το οποίο ο ενδιαφερόμενος πελάτης να προβαίνει σε παραγγελία και αποδοχή εκτέλεσης της προσφοράς που έλαβε από την SetIN Designs (πχ δημιουργία και εκτύπωση επαγγελματικών καρτών) και κατά την διαδικασία εκτέλεσης να διεκδικεί το προϊόν στην καθαρή τιμή του (άνευ ΦΠΑ).

Η SetIN Designs λειτουργεί νόμιμα και σύμφωνα με τους νόμους που διέπει η Ελληνική Νομοθεσία. Κατά συνέπεια δεν δικαιολογείται κανένα απολύτως δικαίωμα υπαναχώρησης του πελάτη, με αφορμή την "χρέωση" ΦΠΑ. Το ΦΠΑ δεν ανήκει σε κανέναν και οφείλουμε να το αποδίδουμε στο κράτος.

 

Δικαιοδοσία

H SetIN Designs έχει κάθε δικαίωμα να αλλάξει καθέναν από τους κανονισμούς και τους όρους σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, ανακοινώνοντάς το on-line (στο ίδιο το site). Επιπλέον έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης ή και οριστικής διαγραφής των χρηστών προϊόντων της, που έχουν δηλώσει ψευδή στοιχεία. Αν δεν αποδέχεστε τους όρους, θα πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το site.

 

Πολιτική Επιστροφής

Εγγραφείτε στο Newsletter και εξασφαλίστε προσφορές που δεν θέλετε να χάσετε!!

Καλάθι Αγοράς

Sum total:   0,00 EUR
Go to cart
 

my MarketBook-The WebSite of Commercial NetWork

 
Εμπορικός κατάλογος


MarketPlace
 
Η ελληνική οπτική στο marketplace δε θα μπορούσε παρά να σπάσει τα καθιερωμένα στην απρόσωπη παρουσίαση της σύγκρισης
προϊόντων και να προσδώσει μια social διάσταση μεταξύ εμπόρου και καταναλωτή! Μπες κι εσύ>
 
 

Αξιόπιστη & Προσιτή Φιλοξενία Ιστοσελίδων!

hostedomains.com

Ανακαλύψτε το εύρος και την ποιότητα των υπηρεσιών μας!
Μέσω της πλατφόρμας hostedomains.com παρέχουμε προσιτή
και αξιόπιστη φιλοξενία ιστοσελίδων καθώς και πολλές άλλες λύσεις
για επαγγελματίες, οργανισμούς και επιχειρήσεις.! 

Είσοδος